Welkom, gast!


 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aura's zien
10-09-2019, 02:37 PM
Bericht: #1
Aura's zien
De aura is een soort energie die zich manifesteert in lichte kleuren rond het menselijk lichaam. Wie van jullie kan de aura zien? Of heeft al met de aura gewerkt? Rood bijvoorbeeld drukt een sterke woede uit en de aura pulseert zeer sterk.

Ik heb altijd al willen leren hoe ik de aura kon zien, maar het is me nooit gelukt. Nu ben ik benieuwd naar jullie reacties...

Afstand scheidt enkel de lichamen, niet de geesten.
10-09-2019, 02:46 PM
Bericht: #2
RE: Aura's zien
Ik heb er (nog) niet mee gewerkt. Maar vandaag had ik het er nog over met iemand in het forum. Ze las mijn Aura. Ik zou groen-roze hebben. Ik vroeg naar mijn spiritualiteit, ze zei stond dat ik helende vermogens heb. Ik ben heel goed met woorden. Professioneel zou ik ook iets in deze richting moeten gaan doen.

Iets met kinderen of dieren of zo.

De som van het leven is het aantal uren dat je hebt liefgehad
10-09-2019, 03:05 PM
Bericht: #3
RE: Aura's zien
Dus groen-roze staat voor genezend vermogen?

Ik zou dat graag allemaal leren. Ik vermoed dat ik groenig turquoise heb of zoiets. Maar dat is er maar één beeld dat net binnenkomt, ik kan het niet controleren. Huh

Afstand scheidt enkel de lichamen, niet de geesten.
10-11-2019, 11:36 AM
Bericht: #4
RE: Aura's zien
Twijfel is altijd goed, zodat je jezelf kritisch in vraag stelt. Maar ik denk dat je dit vrij snel allemaal zult leren Wink.

De som van het leven is het aantal uren dat je hebt liefgehad
10-13-2019, 03:26 PM
Bericht: #5
RE: Aura's zien
Ikzelf kan aura's ook niet "zien", maar ik kan ze "voelen". Ik neem de vorm, de uitdeining en de kracht ervan waar. Samen resulteert dit in een "beeld" in mijn bewustzijn. Ik zie geen kleuren, en ik weet ook uit gesprekken met anderen dat de interpretatie ervan sterk uiteenlopend kan zijn.

Ga in vrede naar de plaats die je bestemming is voor de eeuwigheid; vrede.... tussen ons en jou!


[-]
Snel reactie plaatsen
Bericht
Typ hier uw reactie op deze discussie.


Afbeeldingsverificatie
Afbeeldingsverificatie
(niet-hoofdlettergevoelig)
Voer in het tekstvak hieronder de tekens in die op de afbeelding links te zien zijn. Dit proces wordt gebruikt om automatische plaatsing van berichten door computerscripts te voorkomen.

Ga naar locatie: