Welkom, gast!


 
Waardering:
  • 0 stemmen - gemiddelde waardering is 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
500.000 Bezoekers MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN
10-16-2019, 12:37 PM
Bericht: #1
500.000 Bezoekers MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN
Gisteravond werd de 500.000e Nederlandse bezoeker van de muzikale feel-good film MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN op een feestelijke manier verrast in Vue Hoorn. Mevrouw van Dam die samen met haar moeder en zus de film ging bezoeken ontving een leuk Mamma Mia! filmpakket en een Vue Movie Pass.

Tot op heden heeft de film meer dan €4 miljoen euro opgebracht in Nederland. MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN staat met deze opbrengst nu al op de 7e plaats van de meest succesvolle films van 2018.

Over Vue Hoorn
Vue Hoorn is één van de 21 locaties van Vue Nederland. Het bevindt zich in het Van der Valk hotel en biedt daarmee de bezoeker een unieke combinatie van bioscoop, casino, restaurant en hotel. De bioscoop heeft vijf verschillende filmzalen met in totaal bijna 900 zitplaatsen waar in elke zaal VIP stoelen zijn geplaatst. Vue Hoorn is uitgerust met de nieuwste 3D technieken op het gebied van beeld en geluid. In de XD Experience-zaal kan de bezoeker D-BOX stoelen reserveren, dit zijn speciale stoelen die de bezoeker mee laten bewegen met de gebeurtenissen in de film. Vorig jaar mocht Vue Hoorn, na de opening in 2014, al de miljoenste bezoeker verwelkomen. Met trots verwelkomden ze nu de 500.000ebezoeker van de zomerhit MAMMA MIA! HERE WE GO AGAIN.

Over Vue Nederland
Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen.
Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.

BRON: https://www.hollandfilmnieuws.nl/persber...-go-again/

Als je troebel water met rust laat, wordt het vanzelf helder.


[-]
Snel reactie plaatsen
Bericht
Typ hier uw reactie op deze discussie.


Afbeeldingsverificatie
Afbeeldingsverificatie
(niet-hoofdlettergevoelig)
Voer in het tekstvak hieronder de tekens in die op de afbeelding links te zien zijn. Dit proces wordt gebruikt om automatische plaatsing van berichten door computerscripts te voorkomen.

Ga naar locatie: